Rólunk írták

 

Koleszár Róbert: Elektromos autó, saját töltőponttal - Ez a jövő
„A jövőben hiába lesz valakinek villanyautója, az saját töltőpont nélkül nem sokat ér majd” – vallja a hazai flottakezelői piac legnagyobb magyar tulajdonú cégének számító Mercarius Flottakezelő Kft. ügyvezető igazgatója.
Rónai-Horst László: Jövőre visszaeshet az új gépjárművek eladása
Szűkül a piaci kínálat, drágulnak a modellek - állítja a Mercarius Flottakezelő.
Koleszár Róbert: Előzhetnek a vállalati mobilitásban a magyar szolgáltatók
Alapjaiban alakul át a közúti közlekedés az elkövetkező egy-két évtizedben, az elektromos autózás térhódításával párhuzamosan, a szektor fenntartható pályára állítása pedig a finanszírozást és az üzemeltetést is drasztikusan át fogja szabni. Noha a változások a szektor egészében megkezdődtek, elsőként a vállalati gépjárműflották üzemeltetésében mutatkoznak meg.
Szűcs László: Olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk, amit szeretnek a cégvezetők
Megvan az igény arra, hogy az emberek ne pusztán autót akarjanak, hanem mobilitást, és mi ebben vagyunk jók – mondja az Üzletemnek Szűcs László. A Mercarius Flottakezelő Kft. társtulajdonosa úgy látja, hogy az elektromobilitás vagy a buszok piacára is érdemes lenne belépni.
Mercarius a BÉT50-ben
Saját telephelyen saját szolgáltatások, mindez úgy, hogy az ügyfeleknek a vezetésen kívül már szinte semmilyen teendőjük nincs. A magyar autóflotta-kezelő vállalkozás egyedi megoldásokat kínál.
Stresszmentes övezet
Szinte mesébe illő az a nem szokványos történet, ahogy két, egymást alig ismerő egykori ügyfél évekkel később együtt irányít és visz sikerre egy gépjármű flottakezelő céget. Öt év közös munka után elérték, hogy a családi vállalkozás ma már jól látható a flottakezeléssel foglalkozók térképén. A kizárólag magyar tulajdonú Mercarius nemzetközi vállalatok elől is meg tudja szerezni az ügyfeleket. A siker titkáról a Mercarius flottakezelő vezetőivel, Szűcs László tulajdonossal és Koleszár Róbert ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.