Vogel Adriennel autózhattak a résztvevők az idei Infotér konferencián

Október 20-21. között részt vettünk az Infotér konferencián, az IT szektor legnagyobb hazai rendezvényén. Az eseményen Vogel Adrienn márkanagykövetünk élményvezetést tartott, amely során a Pappas Auto jóvoltából egy Mercedes AMG GT 63S típusú sportkupé első ülésén fedezhették fel a Balaton legszebb tájait az érdeklődők.

Az Infotér konferencia a legfontosabb digitális trendeket tárgyalja, különös tekintettel a magyar gazdaság fejlődését és a társadalom versenyképességét meghatározó témákra. A szakmai rendezvényen állandó téma a fenntartható fejlődés és az ehhez vezető társadalmi és technikai megoldások is. Idén az előadások középpontjában az önvezető járművek, a gazdaság digitalizációja, a kibervédelem, illetve a koronavírus-járvány kihívásai és lehetőségei álltak.

„A piac meghatározó szereplőjeként az Infotér konferencián érintett témák – főként a jövő autózása, illetve a mobilitás fejlődése – minket is foglalkoztatnak, ezért a környezettudatos, fenntartható közlekedés és az elektromobilitás elkötelezett támogatójaként fontosnak tartjuk, hogy mi is jelen lehettünk az eseményen. A mostani helyzetben pedig különösen hasznos volt együtt gondolkodnunk annak érdekében, hogy minél gyorsabban újraindíthassuk a körülöttünk lévő világot” – mondta Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

A konferencián a Pappas Autoval szoros együttműködésben élményvezetési lehetőséggel vártuk az érdeklődőket, akik Vogel Adrienn raliversenyző márkanagykövetünkkel autózhattak egy AMG GT 63S sportkupéval. Az utazás alatt megismerhették a prémium kategóriás autó menetképességeit és néhány vezetéstechnikai tippet is kaphattak a gyorsasági- és raliversenyzőtől.

„Amellett, hogy a vezetés igazán testhezálló feladat, nagyon élveztem, hogy az autózás során megoszthattam néhány vezetéstechnikai praktikát az érdeklődőkkel és személyesen is bemutathattam nekik az autó tulajdonságait, mindezt egy igazán gyönyörű helyszínen” – tette hozzá Vogel Adrienn.

A kétnapos konferencia első napját hagyományosan Balatonfüreden tartották, majd a jelenlegi rendkívüli helyzet miatt, a második napon az online térbe költözött az esemény.