Új vezető az operatív területen: Csobod József lett a Mercarius operatív igazgatója

Szeptember közepén kezdte meg munkáját a Mercariusnál Csobod József. Mint operatív igazgató, a szerviz, a kár, az abroncs és a flotta üzletágak együttes vezetéséért felel.

 

József közgazdaságtanból diplomázott. Tanulmányait követően több, mint két évtizeden át dolgozott a járműiparban importőri oldalon. Pályafutását kontrollerként indította, majd évekig kontrolling vezetőként tevékenykedett, ebből adódóan jelentős ismeretekkel rendelkezik a pénzügyi területen is. Az elmúlt időszakban a legnagyobb magyar autóimportőrnél, a Porsche Hungarianál töltött be operatív igazgatóként irányító szerepet a vállalat mindennapi működésében.

 

Csobod-Jozsef


 
Miért a Mercarius? 


József korábbi pozícióból adódóan már több éve szoros együttműködésben állt a Mercarius felsővezetésével. A Mercarius alapvető értékei, valamint a közös munka alatt tapasztalt siker- és ügyfélorientáltság egyaránt kiemelték szemében a Mercariust a többi piaci szereplő közül. 
A Mercarius egyre bővülő portfóliója, a flottaállomány gyors ütemben való gyarapodása, az új szervizpontok nyitásával is igazolt növekedési potenciál egyaránt megerősítették abban, hogy köztünk a helye.
 
József eredményorientált vezető. Meggyőződése, hogy csak motivált csapattal lehet előrelépni és sikereket elérni. 
Ezért az első fókuszpontja a Mercariusnál az, hogy mindenkinél megtalálja a belső hajtóerőt. A munkatársak motivációjának feltárása és megértése számára meghatározó lépés az operatív terület hosszútávú céljainak eléréséhez. 
Emellett hiszi, hogy a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a közvetlen és konstruktív kommunikáció. A nyílt és rendszeres párbeszédet tartja a problémamegoldás egyik kulcsának. 


József célkitűzése az is, hogy a vállalat a folyamatos előrehaladás mellett emberközpontú maradjon, ezért kiemelten fontos számára a Mercarius filozófiájának egyik sarokköve, a munkatársi kezdeményezések meghallgatása és megvalósítása. 

 
A Mercariusnál az operatív terület kiemelt jelentőséggel bír a szolgáltatás minőségének folyamatos fejlesztése és a növekvő gépjárműpark zavartalan ellátása miatt. Csobod József vezetői kvalitásai és sok éves tapasztalata további lendületet tud majd vinni a terület innovációjába.