Új telephelyet nyitottunk a Gyáli úton

Illatos úti és Komáromi úti helyszíneink után elkezdtük a munkát harmadik, összesen 22 munkatársunkat foglalkoztató Mercarius-telephelyünkön is, ahol teljeskörű kiszolgálással várjuk ügyfeleinket. Az október 15. óta működő közel 720 nm alapterületű komplexum a gépjármű átadás-átvételek mellett a szervizelés és a gumicsere, valamint az adminisztrációs és logisztikai feladatok számára is kiváló helyszínt biztosít.

Az Illatos úti telephelytől mindössze 180 méterre elhelyezkedő, 4 hónap alatt átalakított épületben minden megtalálható, ami az ügyfeleink zavartalan kiszolgálásához szükséges. Míg a szervizelési feladatokat a 360 nm-es, 6 állású műhely látja el, a bérlőinkkel való kapcsolattartást egy 80 nm alapterületű, napfényes ügyfélkapcsolati tér segíti. A kiválasztott autók átadására és átvételére egy 10 állásos fedett átadóban van lehetőség, amit egy 70 nm alapterületű VIP átadó egészít ki.

20211215-7S7A0768

Fotó: Varga Ádám

„Az elmúlt években hatalmasat fejlődött a cég, ami az egyre nagyobb ügyfél-portfoliónkon és gépjárműparkunkon is meglátszik. Jövőre sem állunk meg: a járvány okozta kihívások ellenére is folytatjuk a terjeszkedést, 2022-ben több új vidéki szervizponttal bővítjük a Mercarius-hálózatot. A szolgáltatások terén pedig a digitalizációra helyezzük a hangsúlyt, így a közeljövőben egy igazán ügyfélbarát informatikai megoldást is szeretnénk bevezetni” – mondta az új telephely megnyitása kapcsán Koleszár Róbert ügyvezető igazgató.

„Nagyon örülünk, hogy egy újabb telephellyel bővíthetjük a működésünket. Az új épületet úgy alakítottuk ki, hogy az mind a karbantartási és javítási munkálatok, mind pedig az ügyfélkiszolgálás és irodai munkavégzés igényeit maximálisan kiszolgálja. Partnereink kényelme szempontjából különösen fontos ez a mostani fejlesztés: a tágas, professzionális kialakítású fogadó- ás átadótereinkben ügyfeleink biztonságosan és a lehető legrövidebb várakozási idővel intézhetik ügyeiket” – tette hozzá Rónai-Horst László ügyvezető igazgató.  

20211215-7S7A0723

Fotó: Varga Ádám

A vállalat dinamikus bővülésének megfelelően a Gyáli úti telephelyen berendezett iroda két szinten, közel 570 nm-en működik két, egyenként 10-10 férőhelyes tárgyalóval, amelyek a napi munkamenet mellett az üzleti megbeszélések számára is ideális helyszínt biztosítanak.

Az új telephely a hosszú- és rövidtávú autóbérlés szolgáltatásainkhoz kapcsolódó kiemelt átadópont, valamint stratégiai szempontból is fontos: innen történik ugyanis teljes vidéki flottánk üzemeltetése.

 

20211215-7S7A0748

Fotó: Varga Ádám