Új stratégiai és üzletfejlesztési igazgató csatlakozott a Mercarius Flottakezelő csapatához

Szeptember 1-jén stratégiai és üzletfejlesztési igazgatóval bővült a Mercarius Flottakezelő menedzsmentje. Hőgye Attila felel majd a vállalat saját tulajdonú szervizhálózatának bővítéséért és a használtautó-értékesítési üzletág kiépítéséért.

A Mercarius Flottakezelő új stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója, Hőgye Attila legfontosabb feladata az országos szervizhálózat kialakítása lesz, melynek célja, hogy néhány éven belül a cég flottakezelési szolgáltatásai országszerte elérhetőek legyenek az ügyfelek számára, a budapesti telephelyeken megszokott magas minőségben. Emellett a flottakezelt autók arányának dinamikus növekedése miatt a vállalat használtautó-értékesítési üzletágának kiépítése is fontos szerepet kap, hogy a magánszemélyeknek lehetőségük legyen a futamidő lejárta után megvásárolni a korábban céges gépjárműveket. A folyamat lebonyolításáért, melynek megvalósításához az első lépés az új telephelyek kialakítása és saját értékesítési pontok létrehozása, szintén Hőgye Attila felel majd.

„Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Mercarius dinamikusan bővülő, profi szakemberekből álló csapatához és egy olyan szervezet részesévé válhatok, amely magas minőségű és személyre szabott flottakezelési megoldásokat kínál ügyfelei számára. A következő időszakra ambiciózus célokat tűztünk ki magunk elé, melyek megvalósításával a Mercarius tovább erősítheti hazai pozícióját és egy még eredményesebb periódus kezdődhet a vállalat életében” – mondta az új igazgató.

Hőgye Attila eddigi karrierje során is már számos vezetői pozíciót töltött be kereskedelmi területen és széleskörű tapasztalatot szerzett az autóiparban. Szakmai pályafutását az Opel Márkakereskedések hálózatában kezdte értékesítőként, majd értékesítési vezető lett a márka solymári kereskedésénél. Ezt követően kereskedelmi igazgatóvá nevezték ki az Opel Duna Kft-nél, majd a BMW Rack Autó márkakereskedés cégvezetőjévé választották 2005-ben, ahol egészen 2021. augusztus 31-ig töltötte be pozícióját. Ezzel párhuzamosan egy kisebb flottakezelő cég, az RH Fleet Kft. ügyvezető igazgatója volt, illetve a BMW Márkakereskedők Országos Szövetségének alelnöki pozícióját is betöltötte.

IMG_1639

Fotó: Koleszár - Sugár Kinga