Új fejezet a Mercarius életében: Lévai András került a gazdasági terület élére

2023. augusztus 7-én új gazdasági igazgatóval egészült ki a Mercarius Flottakezelő menedzsmentje. Lévai András felel majd a Mercarius jövőbeli terveinek megvalósításáért a vállalat pénzügyi, számviteli és adminisztratív területein. András neve szakmai körökben ismerős lehet, hiszen több, mint 15 éve pénzügyi területen dolgozik. Pályáját adótanácsadó és könyvvizsgáló cégeknél kezdte, majd karrierje során nemzetközi szervezetnél is kipróbálta magát vezetői pozíciókban, korábbi munkahelyén szintén gazdasági igazgatói szerepkört látott el.

 

IMG_7134-1

 

Miért a Mercarius?

A Mercarius alapelvei és célkitűzései magukkal ragadták Andrást.  Úgy érezte, hogy tapasztalataival személyesen is hozzá szeretne járulni a vállalat fejlődéséhez. Az autóiparhoz fűződő vonzódása és az, hogy a Mercarius küldetését a magáénak érzi, egyaránt elkötelezetté teszik Őt leendő feladatai megvalósításában.

András vezetői alapelvei a csapat, a fejlődés és az eredményesség harmóniájára épülnek. Hierarchikus vezetés helyett inkább az „emberre” és a maximális hatékonyság elérésére helyezi a fókuszt. Olyan kiegyensúlyozott dinamika mentén szeretne előrehaladni, amelyben a csapattagok elégedettek és motiváltak, miközben a vállalat stratégiai céljai is teljesülnek.

Az új gazdasági igazgató számára prioritás a nyitott és rendszeres kommunikáció.  Aktív és szoros együttműködésben gondolkodik minden üzletággal, hogy a többi vezetővel együtt közösen erősíthessék a Mercarius sikerét.

A gazdasági folyamatok optimalizálásában az innováció és a digitalizáció szerepét András kiemelten fontosnak tartja. Úgy véli, hogy a munkafolyamatok hatékonysága és a versenyképesség növelése érdekében a pénzügyi területen is lépést kell tartani a változásokkal.

 

"Az ajtóm nyitva áll." – üzeni a Mercarius ügyfeleinek, partnereinek és munkatársainak. András várakozással tekint az előtte álló együttműködések megkezdésére.

 

Lévai András érkezésével a Mercarius Flottakezelő egy új fejezetet nyit a gazdasági területen, amely új lendületet és innovációt hoz a vállalat mindennapi tevékenységébe.