Új autót adtunk át márkanagykövetünknek, Vogel Adriennek

A Mercarius Flottakezelő elkötelezett a hazai sportélet tehetségeinek támogatása iránt. 2020-ban márkanagykövetnek kértük fel Magyarország egyik legsikeresebb raliversenyzőjét, Vogel Adriennt, akivel azóta számos rendezvényünkön és sporteseményen találkozhattak a ralisport kedvelői.

Adrienn az elmúlt években is számos sikert tudhatott magáénak: 2021-ben többek között ötödik lett a Rally Hungary-n a 2WD-s magyar párosok között, legjobb női versenyzőként teljesítette a csehországi Barum Rally-t, és dobogón végzett az Ózd-Eger Rally-n is. Tavaly a Magyar Nemzeti Autószövetség (MNASZ) az Év Női Autóversenyzőjévé választotta.

_ATA8178
 
Adrienn idén márciusban a Mercarius Flottakezelő és az Emil Frey Autócentrum együttes támogatásának köszönhetően új autót kapott. Adri a versenypályákon már jó tapasztalatokat szerzett a Peugeot márkával, ezért nagyon örült a lehetőségnek, hogy ezentúl a hétköznapokban is egy Peugeot 3008-al járhat majd. Ez a sportos, vagány autó tökéletesen illik Adrienn személyiségéhez, ráadásul pályabejáráshoz is alkalmas.

_ATA8087
 
Adriennt sokoldalú, nagyon tehetséges versenyzőnek tartjuk, és biztosak vagyunk abban, hogy idén is számos sikert könyvelhet majd el.