Négykerekű segítség a Porsche Hungaria Kft-vel közösen az esélyteremtő munka kiterjesztéséhez

A Mercarius és a Porsche Hungaria Kft. büszkén vállalta az Ökumenikus Segélyszervezet mobilitási partnerének szerepét, és 2023 áprilisától két új Skoda Octavia-t biztosítanak a Segélyszervezet számára. Mindkét vállalat elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, a partnerség keretében a helyi közösségek életében és a szociálisan rászorulók segítésében kívánnak részt venni.

OKU_5333_Vizsoly_sajtaj_20230509-1A Mercariusnál mindig is fontos volt, hogy a helyi közösségek életében aktívan részt vegyen, és a bajbajutottak és szociálisan hátrányos helyzetben lévők támogatásában segítséget nyújtson. Ezért is kezdtük el 2022-ben támogatni az Ökumenikus Segélyszervezetet, amely az ország több pontján kiemelkedő szerepet játszik a nélkülözőknek való segítségnyújtásban, valamint a társadalmi szolidaritás erősítésében.

Az elmúlt egy évben közelebbről megismerhettük a szervezet munkáját, és nagy örömmel tapasztaltuk, hogy szakmai hozzáértésüket és alázatukat példaértékű.

A világjárvány és a háborús helyzet miatt bekövetkezett nehézségek még inkább felhívták figyelmünket a szervezet munkájának fontosságára. A nehéz körülmények között sok vállalat reakciója az ilyen támogatások visszafogása, azonban mi úgy véljük, hogy pont ilyenkor van a legnagyobb szükség a segítségre. Ezért döntöttünk úgy, hogy a jövőben is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászoruló családhoz eljuthasson.

A Mercarius büszkén vállalta a szervezet mobilitási partnerének szerepét, és a Porsche Hungariaval közösen két új Skoda Octaviat biztosítunk a Segélyszervezet számára. Az autók célja az, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászoruló családhoz eljusson, és ott tudjon segíteni, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá.

Hasonlóan fontos része a megállapodásunknak, hogy vészhelyzet esetén további gépjárműveket bocsátunk a Segélyszervezet rendelkezésére. Hiszünk abban, hogy a Segélyszervezet munkatársai a gépjárművek segítségével még hatékonyabban tudják majd ellátni a feladatukat. Köszönjük a munkájukat!

 OKU_5422_Vizsoly_sajtaj_20230509OKU_5281_Vizsoly_sajtaj_20230509OKU_5434_Vizsoly_sajtaj_20230509

 

Fotók: Ökumenikus Segélyszervezet