Mercarius a Forbes Magyar 100-ban

A Mercarius első alkalommal került fel a Forbes Magyar 100 listára. Vállalatunk 7,8 milliárdos forgalmával és 1,6 milliárdos adózott eredményével az október 30-án napvilágot látott összesítés 49. helyére került.

A Mercarius a BÉT 50 listája után újabb mérföldkőhöz érkezett: az idei évben bekerültünk a világhírű üzleti magazin, a Forbes által készített, „100 legértékesebb 100 százalékban magyar vállalat” című összeállításba, igen előkelő pozícióval. A lap 2019-ben harmadik alkalommal készítette el a legértékesebb magyar kézben lévő cégek 100-as listáját, amelyre első alkalommal sikerült bekerülnünk, méghozzá rögtön az első 50 cég közé. A Forbes elemzői vállalatunk értékét 18,3 milliárd forintra becsülik, a 7,8 milliárdos forgalmunk és 1,6 milliárdos adózott eredményünkkel a 49. pozíciót sikerült megszerezni.

Rendkívüli örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Mercarius Flottakezelő Kft. felkerülhetett a legértékesebb magyar cégek listájára, ráadásul az első 50 közé. Az elmúlt évek kemény csapatmunkájának elismerését látjuk a helyezésben, amihez ezúton is szeretnék gratulálni a kollégáinknak, akik szakértelmükkel és munkájukkal nap mint nap hozzájárulnak eredményességünkhöz.  A 2011-es tulajdonosváltást követően a 350 üzemeltetett autóból álló flottánk gyors növekedésnek indult, mára a kihelyezett autóink száma elérte az 5000-et, és a következő évekre is ambiciózus terveink vannak, amelynek meghatározó elemei továbbra is az ügyfélközpontúság, a rugalmas, gyors döntések, és legfőképpen a szolgáltatás alapú minőségi flottakezelés” – mondta el az eredmény kapcsán ügyvezető igazgatónk, Koleszár Róbert.

forbes