Mercarius a Business Days konferencián

A Mercarius Flottakezelő is ott volt az FMCG piac döntéshozóinak rangos hazai találkozóján, a tapolcai Business Days konferencián szeptember 22-25. között.

A Business Days konferencia minden évben az FMCG szakma legfontosabb történéseit tárgyalja. Az eseményen a szakma legismertebb képviselőivel, kis- és nagykereskedőkkel, beszállítókkal, gazdasági elemzőkkel és szolgáltatókkal közösen osztottuk meg tapasztalatainkat az elmúlt időszak kihívásairól és hasznos tanácsokat, inspirációt nyújtottunk egymásnak a panelbeszélgetések és előadások során. 

A tesztvezetések mellett a konferencia második napján ügyvezető igazgatónk, Rónai-Horst László a délutáni kerekasztal-beszélgetés egyik résztvevőjeként a flottakezelési szektorban lezajló változásokról és a fenntartható flottapiaci megoldásokról beszélt, majd a jövő mobilitásáról és a legfontosabb autóipari trendekről tartott előadást.

„Úgy látjuk, hogy a flottakezelési szektor jövőbeli erőviszonyai nagyban függnek attól, hogy az iparág szereplői mennyire képesek rugalmasan és fenntarthatóan alkalmazkodni a változó felhasználói igényekhez, illetve milyen mértékben tudják kiaknázni a robbanásszerűen fejlődő technológia nyújtotta lehetőségeket. A jelenlegi rendkívüli helyzetben pedig különösen hasznos másokkal együtt gondolkodnunk annak érdekében, hogy minél gyorsabban sikeresen újraindítsuk a körülöttünk lévő világot” – mondta Rónai-Horst László.