Megérkezett az MVM GO, az első hazai lakossági e-autó tartósbérleti konstrukció

Az MVM Csoporttal közösen elindított szolgáltatásunknak köszönhetően immár a lakossági ügyfelek számára is lehetővé vált az elektromos autók hosszú távú bérlése. Az MVM GO nevű szolgáltatás úttörő a hazai piacon, hiszen jelenleg nincs hasonló, lakossági ügyfeleknek kínált konstrukció Magyarországon.

Az MVM GO-t március 22-én, a zsámbéki Drivingcamp-en mutattuk be az MVM Csoporttal tartott sajtótájékoztatón, ahol ügyvezetőnk, Rónai-Horst László elmondta:

„Büszkék vagyunk, hogy ezt a teljeskörű szolgáltatást a Mercarius Flottakezelő nyújthatja saját szervizhálózatára támaszkodva, saját telephelyein, ahol állandó munkatársaink segítségével hatékonyan, jól tervezhető módon végezhetők el a szükséges munkák. A Mercariusnál úgy gondoljuk, hogy az MVM GO igazán jövőbe mutató, 21. századi innovatív szolgáltatás, amely új fejezetet nyithat mind az elektromos autózás, mind a tartósbérlet terén Magyarországon.”

A növekvő akkumulátor kapacitásnak és ezáltal a hatótáv növekedésének, valamint a dinamikusan bővülő országos töltő infrastruktúrának köszönhetően az elektromos meghajtású autók már nem csak a városi közlekedés környezetkímélőbb alternatívái. Egyre többen cserélik hagyományos meghajtású autóikat hibrid vagy teljesen elektromos meghajtású járművekre, amelyekkel ma már éppúgy vállalható egy nyári családi utazás, mint a mindennapos ingázás a munkahelyre.  

OGE_10005

A 36-72 hónapos futamidővel választható MVM GO a vállalati lízingnél megszokott komplex szolgáltatáscsomagot és kényelmet nyújtja a lakossági ügyfeleknek, így a fix havidíj magában foglalja a jármű használatán túl a gépjármű teljes karbantartási költségét, a téli és nyári gumiabroncsokat, azok cseréjét, a biztosítási díjakat, igény szerint pedig a csereautó, illetve a hozom-viszem szolgáltatások díját is tartalmazza. Emellett az MVM GO minden ügyfelének ajándék 4 órás vezetéstechnikai tréninget ajánl fel a Drivingcamp-en, ahol megismerhetik új elektromos autójuk tulajdonságait. Jelenleg két készleten lévő modellre (Kia e-Niro, CUPRA Born) érhető el standardizált ajánlat, de ügyféligények alapján bármelyik elektromos autóra is kérhető egyéni MVM GO ajánlat.

OGE_100029

Az MVM GO E-autó tartós bérleti konstrukcióról bővebb információt itt találnak.