Flottakisokos a SuperCar adásaiban

2020 őszén a SuperCar autós magazin készítőivel együttműködésben négyrészes sorozatot forgattunk, hogy bemutassuk a flottakezeléssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Az adások során Vogel Adrienn raliversenyző, a Mercarius Flottakezelő márkanagykövete és Szabó Gyula, a Mercarius Flottakezelő kereskedelmi igazgatója engedett bepillantást a flottakezelés világába. A sorozat részeit a TV2 weboldalán lehet megnézni.

A négyrészes ismeretterjesztő sorozattal célunk az volt, hogy minél szélesebb körben bemutassuk a flottakezelő cégek tevékenységét. Az első adásban Szabó Gyula bemutatta a flottakezelő cégek tevékenységét és szolgáltatási körét, valamint megosztotta tapasztalatait arról is, kinek érdemes igénybe vennie az ilyen cégek szolgáltatásait.

A SuperCarral közös sorozat második részében a hagyományos újautó-beszerzési modellel összehasonlítva mutatta be Szabó Gyula, milyen előnyei vannak, ha egy a vállalat flottakezelő céggel dolgozik, illetve az milyen konkrét feladatokat vesz át az ügyfelektől a lízingidőszak során. Ezt követően harmadik adásban a legkevésbé ismert flottakezelési szoltáltatásokról esett szó. A sorozat utolsó epizódjában pedig a tartósbérleti piacon elérhető finanszírozási formákról és a bérleti folyamatról mesélt a szakember.

A sorozat elérhető a TV2 weboldalán az alábbi linkeken keresztül:

SuperCar - 2020.11.22. I: rész: http://bit.ly/386p6X5

SuperCar - 2020.11.29. II. rész: http://bit.ly/3nzuU21

SuperCar - 2020.12.06. III. rész: http://bit.ly/3nokMZx

SuperCar - 2020.12.13. IV. rész: http://bit.ly/3qZlH4X