Exkluzív Mercarius Skybox a Budapest Parkban

Az idei szezontól kezdődően a Mercarius Flottakezelő exkluzív helyszínen várja a szórakozni vágyókat a Budapest Parkban. A látogatók szeptember végéig élvezhetik a koncerteket a cég vadonatúj, egyedi kialakítású teraszán, a Mercarius Skyboxban.

 

skyboxok_0015

A főváros legnépszerűbb nyári szórakozóhelye idén is több új helyszínnel várja a bulizókat, amelyek közül a legexkluzívabb a nagyszínpadtól csupán néhány méterre található Mercarius Skybox. A különleges helyszínt a Budapest Park egyik legmagasabb pontján alakították ki, így garantáltan tökéletes kilátás nyílik onnan a produkciókra. A Mercarius Skybox komfortos, klimatizált belső résszel, hozzá tartozó privát terasszal, külön mosdókkal és hűtött italokkal biztosítja a különleges élményt azon vendégei számára, akik a bulik alkalmával is szem előtt tartják a minőségi szolgáltatást és az exkluzív környezetet.

skyboxok_0013

„Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország vezető flottakezelőjeként már Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén is jelen vagyunk. Számunkra a legfontosabb érték a minőségi és egyedi szolgáltatások biztosítása ügyfeleinknek, többek között ebben is egyetértünk a Budapest Parkkal, és bízunk benne, hogy a látogatók is örömüket lelik Skyboxunkban” – mondta el az együttműködésről Koleszár Róbert, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója.

A 20 fő befogadására alkalmas partihelyszín speciális karszalaggal látogatható, a főbejáraton és a Park bal oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

skyboxok_0024

Fotókredit: Lengyel Balázs, Budapest Park