Értesítés szezonális gumicseréről

Ezúton értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022.03.21-én, kezdetét veszi, a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2022.05.31-ig tart.

 A nyári gumiabroncs átszerelésekre történő bejelentkezés változatlanul történhet egyénileg, illetve csoportosan a céges kapcsolattartókon keresztül. Az egyéni bejelentkezéseket - a tervezhetőség jegyében - minimum 3 nappal előre kérjük megtenni, az alábbi szerviz elérhetőségek valamelyikén:

M3 Komáromi úti telephely (1142 Budapest, Komáromi út 36-38.)
szerviz.M3@mercarius.hu e-mail címen
+36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 1 -es menüpont

M5 Illatos úti telephely (1097 Budapest, Illatos út 44.)
szerviz.M5@mercarius.hu e-mail címen
+36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 2 -es menüpont

M5 Gyáli úti telephely (1097 Budapest, Gyáli út 48.)
szerviz.gyaliut@mercarius.hu e-mail címen
+36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 3 -es menüpont

Vidék:

Ezen cégek Mercarius flottába tartozó gépjárművek aktuális nyári gumiabroncs felszerelései szintén október 1-én kezdődnek és november 30-ig tartanak. A gumicseréket a céges kapcsolattartókkal leegyeztetett MARSÓ Szerviz Partnernél végezzük, jellemzően ott, ahol a tavaszi átállás is megtörtént és a nyári gumiabroncs garnitúrát tárolják. A gumicserékre történő bejelentkezés egyénileg történik, ezt - a tervezhetőség jegyében - minimum 3 nappal előre kérjük megtenni!

*Online időpontfoglalásra itt van lehetőség.  

Felhasználónév: Rendszám

Jelszó: mercarius

* Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az online időpontfoglalás nem minden városban érhető el, a kiválasztott település esetében lehetséges, hogy csak is telefonos időpontkérés opció létezik.

MARSO központi elérhetősége: +36 42 490 000

 

PROBLÉMA ESETÉN, kérjük keresse műszaki referensünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

szerviz.videk@mercarius.hu e-mail címen
+36 1 770-1000 telefonszámon, 4 / 3-as menüpont


Időpontokat hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között tudnak előjegyezni, és az átszerelésnél körülbelül 40-60 perces átfutási idővel kell számolni.

A bejelentkezéseknél az alábbi adatokat kell megadni:

- forgalmi rendszám
- aktuális km óra állás
- a gépkocsi használó neve, telefonszáma
- az elsődlegesen preferált nap

Amennyiben a gépkocsi gumicseréje kiemelten hozom-viszem szolgáltatás keretein belül történik, azt kizárólag a Bérlő telephelyéről tudjuk vállalni, és az előjegyzett időpontot minimum 5-6  nappal előre kell megadni! Ezúton kérjük szíves együttműködésüket, hogy az egyeztetett időpontban kollégáink át is vehessék az autókat, a csúszások elkerülése érdekében. (Kollégáink körülbelül 15 percet fognak tudni várni az adott autóra, ezután kénytelenek visszatérni a telephelyünkre, hogy a következő időpontra előjegyzett autó és ügyfél kiszolgálása rendben megtörténhessen.)  Kollégáink az autókért egy előkészített munkalappal fognak érkezni, amelyen regisztrálják az átvételt és a visszaadás időpontját. Kérjük közreműködésüket a munkalapok külön kérés nélküli, aláírásukkal történő leigazolásához.

Fontos megjegyzések: 

- 2022.06.01-től a téli abroncsokkal való közlekedés már nem rendeltetésszerű használatnak minősül, ami komoly közlekedésbiztonsági kockázattal is jár.

- A 2022.03.16-a után bármilyen egyéb szerviz vagy káresemény kapcsán műhelyünkbe kerülő gépkocsikon, kérés nélkül is el fogjuk végezni a szezonális gumiabroncs cserét, amelyről a gépkocsi visszaadásakor tájékoztatást adunk.
A gumicserék mellett felmerülő egyéb szervizes kéréseket, önálló szerviz előjegyzés keretein belül tudjuk kezelni, ezért ezekben az esetekben hosszabb előjegyzési idővel kell kalkulálni.

- A hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elvégzett gumicserék esetében megértésüket kérjük, amennyiben üzleti időn belül pontos időpontra nem tudjuk visszaszállítani a gépkocsikat, de mindent megteszünk a lehető leggyorsabb lebonyolítás érdekében.
A 2022.03.16-a után átadásra kerülő új gépkocsikat már nyári abroncsokkal szerelve adjuk át Ügyfeleinknek. 

- A szezonális gumiabroncs cserék során kifejezetten sérülés miatt selejtezésre kerülő abroncsokról fényképet készítünk, a selejtezés tényét visszaadás előtt feltüntetjük a munkalapon és kiváltó okát közöljük a használóval vagy a Bérlő kapcsolattartójával. Az így selejtezésre kerülő abroncsok pótlásának számlázását flotta szinten csak a szezonális gumi cserék végeztével, legkésőbb 2022.07.31-ig fogjuk megtenni.

- Megértésüket kérjük, hogy a szezonális gumicserékkel egyidejűleg az autók mosás-takarítását együttesen nem tudjuk vállalni, azt csak a kötelező szervizes autóink esetében tudjuk ez idő alatt is zavartalanul biztosítani.

Szíves együttműködésüket kérjük és köszönjük a szezonális gumiabroncs cserék lebonyolításában, a megadott idő intervallumon belül.

 

Üdvözlettel,

A Mercarius Flottakezelő csapata

mercarius_final_logo_extrakicsi