A Mercarius is támogatja a női vízilabda-válogatottat

A Mercarius Flottakezelő 11 új autót adott át a női vízilabda-válogatott tagjainak és szakmai stábjának hétfőn. Vállalatunk a flotta teljes körű kezelésével igyekszik biztosítani a játékosok számára a gondtalan és stresszmentes, ezáltal eredményes felkészülést a Világliga- és világbajnoki versenyekre.

„A Mercariusnál nem csupán a biztonságos közlekedés a szívügyünk, de a hazai sport szeretete és támogatása is fontos számunkra. Az autók ügyintézésével és üzemeltetésével kapcsolatos minden terhet leveszünk a csapat és a stáb válláról. Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni vízilabdás lányaink sikeres szerepléséhez, illetve bízunk benne, hogy ez a támogatás segíti majd őket az olimpiai kvalifikáció felé vezető úton is” – mondta el Matók Zsolt, a Mercarius Flottakezelő kereskedelmi igazgatója. 

mercarius_1

Bíró Attila, a női válogatott szövetségi kapitánya az átadó ünnepségen kiemelte, korábban még nem volt példa ehhez hasonló támogatásra a női vízilabdázók számára, ezért örülnek, és igyekeznek jó eredményekkel meghálálni a csapatba vetett bizalmat.

mercarius_2

2019 májusától a Magyar Vízilabda Szövetség és a Porsche Hungária együttműködésének köszönhetően összesen 17 SEAT könnyíti meg a csapat mindennapjait a következő egy évben.