Híreink

 

Országos szervizhálózatot létesít a Mercarius Flottakezelő
Teljes lefedettséget épít ki a legnagyobb magyar magántulajdonú gépjármű-flottakezelő vállalat.
A Mercarius is támogatja a női vízilabda-válogatottat
A Mercarius Flottakezelő 11 új autót adott át a női vízilabda-válogatott tagjainak és szakmai stábjának hétfőn. Vállalatunk a flotta teljes körű kezelésével igyekszik biztosítani a játékosok számára a gondtalan és stresszmentes, ezáltal eredményes felkészülést a Világliga- és világbajnoki versenyekre.
A Magyar Közút is a Mercariust választotta
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai nap mint nap azért dolgoznak, hogy minél zavartalanabbá tegyék a közlekedést az ország közútjain és autópályáin. Magyarország vezető flottakezelőjeként a Mercarius is a biztonságos és stresszmentes autózás elkötelezett támogatója, ezért is nagy öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk a Közútkezelő munkájának hatékonyságához és sikerességéhez.
Exkluzív Mercarius Skybox a Budapest Parkban
Az idei szezontól kezdődően a Mercarius Flottakezelő exkluzív helyszínen várja a szórakozni vágyókat a Budapest Parkban. A látogatók szeptember végéig élvezhetik a koncerteket a cég vadonatúj, egyedi kialakítású teraszán, a Mercarius Skyboxban.
Értesítés szezonális gumicseréről 2019.04.01-től
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019.04.01-én a Mercarius Kft mindkét telephelyén kezdetét veszi a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2019.05.31-ig tart.
E-kárbejelentő állásfoglalás
A 2019 január elején megjelent E-kárbejelentő mobiltelefon applikációval kapcsolatban a Mercarius Flottakezelő Kft. állásfoglalása
GDPR - Új Adatkezelési Tájékoztató
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy megújult a Mercarius Flottakezelő Kft. adatkezelési tájékoztatója.
Mercarius a BÉT50-ben
Saját telephelyen saját szolgáltatások, mindez úgy, hogy az ügyfeleknek a vezetésen kívül már szinte semmilyen teendőjük nincs. A magyar autóflotta-kezelő vállalkozás egyedi megoldásokat kínál.
Stresszmentes övezet
Szinte mesébe illő az a nem szokványos történet, ahogy két, egymást alig ismerő egykori ügyfél évekkel később együtt irányít és visz sikerre egy gépjármű flottakezelő céget. Öt év közös munka után elérték, hogy a családi vállalkozás ma már jól látható a flottakezeléssel foglalkozók térképén. A kizárólag magyar tulajdonú Mercarius nemzetközi vállalatok elől is meg tudja szerezni az ügyfeleket. A siker titkáról a Mercarius flottakezelő vezetőivel, Szűcs László tulajdonossal és Koleszár Róbert ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.