Híreink

 

Jól járnak a biztosítási díjakkal az elektromos autók használói
Jövőre átlagosan 15 százalékot takaríthatnak meg a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) megkötésekor az elektromos gépjárművek üzemeltetői – derül ki a magyarországi biztosítótársaságok által közzétett, év végi évfordulós szerződésekre vonatkozó díjaikból.
Mercarius a Forbes Magyar 100-ban
A Mercarius első alkalommal került fel a Forbes Magyar 100 listára. Vállalatunk 7,8 milliárdos forgalmával és 1,6 milliárdos adózott eredményével az október 30-án napvilágot látott összesítés 49. helyére került.
Koleszár Róbert: Előzhetnek a vállalati mobilitásban a magyar szolgáltatók
Alapjaiban alakul át a közúti közlekedés az elkövetkező egy-két évtizedben, az elektromos autózás térhódításával párhuzamosan, a szektor fenntartható pályára állítása pedig a finanszírozást és az üzemeltetést is drasztikusan át fogja szabni. Noha a változások a szektor egészében megkezdődtek, elsőként a vállalati gépjárműflották üzemeltetésében mutatkoznak meg.
Szűcs László: Olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk, amit szeretnek a cégvezetők
Megvan az igény arra, hogy az emberek ne pusztán autót akarjanak, hanem mobilitást, és mi ebben vagyunk jók – mondja az Üzletemnek Szűcs László. A Mercarius Flottakezelő Kft. társtulajdonosa úgy látja, hogy az elektromobilitás vagy a buszok piacára is érdemes lenne belépni.
Értesítés szezonális gumicseréről 2019.10.01-től
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019. október 1-jén a Mercarius Kft. mindkét telephelyén kezdetét veszi a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2019. november 29-ig tart.
Változások a vállalati mobilitás terén: egyre több cég keresi az elektromos autókat
Stratégiai megállapodást kötött a Mercarius Flottakezelő Kft. és az NKM Mobilitás Kft. az Európai Mobilitási Héten
Élménydús csapatépítés a Velencei-tónál
A már-már hagyománynak számító Mercarius Napot idén szeptember 13-án, pénteken a Velencei-tó partján tartottuk meg, ahol munkatársaink a megszokott heti rutinból kiszakadva egy felejthetetlen élményeket adó csapatépítő programsorozaton vettek részt.
Országos szervizhálózatot létesít a Mercarius Flottakezelő
Teljes lefedettséget épít ki a legnagyobb magyar magántulajdonú gépjármű-flottakezelő vállalat
A Mercarius is támogatja a női vízilabda-válogatottat
A Mercarius Flottakezelő 11 új autót adott át a női vízilabda-válogatott tagjainak és szakmai stábjának hétfőn. Vállalatunk a flotta teljes körű kezelésével igyekszik biztosítani a játékosok számára a gondtalan és stresszmentes, ezáltal eredményes felkészülést a Világliga- és világbajnoki versenyekre.
A Magyar Közút is a Mercariust választotta
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai nap mint nap azért dolgoznak, hogy minél zavartalanabbá tegyék a közlekedést az ország közútjain és autópályáin. Magyarország vezető flottakezelőjeként a Mercarius is a biztonságos és stresszmentes autózás elkötelezett támogatója, ezért is nagy öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk a Közútkezelő munkájának hatékonyságához és sikerességéhez.
Exkluzív Mercarius Skybox a Budapest Parkban
Az idei szezontól kezdődően a Mercarius Flottakezelő exkluzív helyszínen várja a szórakozni vágyókat a Budapest Parkban. A látogatók szeptember végéig élvezhetik a koncerteket a cég vadonatúj, egyedi kialakítású teraszán, a Mercarius Skyboxban.
Értesítés szezonális gumicseréről 2019.04.01-től
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019.04.01-én a Mercarius Kft mindkét telephelyén kezdetét veszi a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, ami 2019.05.31-ig tart.
E-kárbejelentő állásfoglalás
A 2019 január elején megjelent E-kárbejelentő mobiltelefon applikációval kapcsolatban a Mercarius Flottakezelő Kft. állásfoglalása
GDPR - Új Adatkezelési Tájékoztató
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy megújult a Mercarius Flottakezelő Kft. adatkezelési tájékoztatója.
Mercarius a BÉT50-ben
Saját telephelyen saját szolgáltatások, mindez úgy, hogy az ügyfeleknek a vezetésen kívül már szinte semmilyen teendőjük nincs. A magyar autóflotta-kezelő vállalkozás egyedi megoldásokat kínál.