Híreink

 

Mercarius a Sirha kiállításon
Idén negyedik alkalommal rendezték meg a nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központban, amelyen ezúttal a Mercarius Flottakezelő csapata is képviseltette magát.
Mi várható a vállalati flottapiacon 2020-ban?
A hazai KKV-k nagy része tervezi új céges autók beszerzését.
Cégautóadó helyett e-autót
Adózásban és üzemeltetésben is sokat spórolhatnak az elektromos autót használó cégek.
Az új E10 benzin a vállalkozások életét is megnehezítheti
Azok a vállalatok lehetnek érintettek, ahol házon belül végzik a céges autók üzemeltetését.
A Mercarius örökbe fogadta a gádorosi óvodát
Valamennyi munkatársunknak régóta szívügye a nélkülözők segítése, és eddig is többféle módon igyekeztek támogatni a rászorulókat, ezért úgy döntöttünk kollektív módon is segíteni szeretnénk a nehéz helyzetben lévőket.
Cégautót a karácsonyfa alá
Egyre több vállalat dönt úgy, hogy béren kívüli juttatásként szolgálati gépjárműveket ad dolgozóinak, ugyanis az egyik legkifizetődőbb juttatási forma a munkáltatóknak és a dolgozóknak is előnyös.
Magyar top 10-ben a Mercarius Flottakezelő
Újabb elismerésben részesült a Mercarius Flottakezelő, ezúttal a Concorde MB Partners TOP100 magyar vállalkozás listájára került fel. A cég a 10 legnagyobb növekedést felmutató vállalat között szerepel, a rangsorban egyedülálló módon nem építőipari cégként. A legnagyobb hazai tulajdonban lévő flottakezelő idén először bekerült a Forbes, a Figyelő és a HVG legnagyobb hazai cégekről szóló összeállításaiba is.
Technológiaváltás előtt áll a közlekedés
A közösségi közlekedésben és távolsági áruszállításban előttünk álló hajtástechnológia-váltás volt a fő témája az MVM Csoporthoz tartozó NKM Mobilitás Kft. által szervezett, „CNG, a Zöld energia” című szakmai fórumnak, amelyen a Mercarius Flottakezelő is képviseltette magát. A konferencia célja a távolsági személy- és áruszállításban lehetséges alternatív technológiák bemutatása volt.
Hóban, fagyban, biztonságban
A napokban leesett az első hó, ilyenkor még inkább oda kell figyelnünk a gépjárművek állapotára, hogy a zord időben is biztonságosan közlekedhessünk. A téligumi felszerelése evidens, de más, apróságnak tűnő dolgokra is ügyelnünk kell. A Mercarius Flottakezelő a közlekedésbiztonság szakértőjeként összegyűjtötte 5 pontban, mit tehetünk a leghidegebb évszakban a biztonságos közlekedésért.
Ügyvezetővel erősít a Mercarius Flottakezelő
December 2-án új ügyvezetővel bővül a Mercarius Flottakezelő Kft. menedzsmentje. Rónai-Horst László feladata a nagyvállalati- és multinacionális hátterű vállalati ügyfelek igényeinek kiszolgálása lesz, valamint a legnagyobb hazai tulajdonú flottakezelő vállalatként ismert Mercarius Flottakezelő Kft. pozícióinak megerősítése ebben a piaci szegmensben.
Így csökkentheti vállalkozása adminisztrációs terheit
Jelentősen csökkenhetnek adminisztrációs feladatai és költségei azoknak a KKV-knak, ahol flottakezelő menedzseli a céges autókat. A Mercarius Flottakezelő a téma szakértőjeként összegyűjtötte, milyen előnyökkel jár az autópark üzemeltetésének kiszervezése.
5 + 1 tanács a biztonságosabb közlekedésért
November 17-én emlékezünk a közúti balesetek áldozataira, akiknek száma évről évre meredeken emelkedik. Idén már mintegy négyszázan hunytak el valamilyen közlekedési balesetben Magyarországon, noha a tragédiák többsége megelőzhető lett volna, ha a résztvevő felek betartják a közlekedésre vonatkozó szabályokat.
Jól járnak a biztosítási díjakkal az elektromos autók használói
Jövőre átlagosan 15 százalékot takaríthatnak meg a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) megkötésekor az elektromos gépjárművek üzemeltetői – derül ki a magyarországi biztosítótársaságok által közzétett, év végi évfordulós szerződésekre vonatkozó díjaikból.
Mercarius a Forbes Magyar 100-ban
A Mercarius első alkalommal került fel a Forbes Magyar 100 listára. Vállalatunk 7,8 milliárdos forgalmával és 1,6 milliárdos adózott eredményével az október 30-án napvilágot látott összesítés 49. helyére került.
Értesítés szezonális gumicseréről 2019.10.01-től
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019. október 1-jén a Mercarius Kft. mindkét telephelyén kezdetét veszi a flottakezelt autóink szezonális gumicseréje, amely 2019. november 29-ig tart.